Saját önkormányzatok

Itt tekintheti meg és módosíthatja a kedvencnek, kiválasztottnak, illetve alapértelmezettnek jelölt önkormányzatok listáját.

  • Alapértelmezett önkormányzat: bejelentkezéskor az alapértelmezett önkormányzat neve íródik be a  portál bal felső sarkában a bejelentkezett ügyfél neve alá. Ennél az önkormányzatnál intézheti ügyeit. 
  • Kiválasztott önkormányzat: a jelenlegi bejelentkezéskor ezen önkormányzatnál intézheti ügyeit, ennek neve jelenik meg a portál narancssárga önkormányzati sávjában. 
  • Kedvenc önkormányzat: az ÖNKORMÁNYZAT KERESŐ-nél, Ön által csillaggal megjelölt önkormányzatok listája. Ezeket kiválasztottá, illetve alapértelmezetté teheti itt. 

Figyelem!  Egy időpontban csak egy kiválasztott és egy alapértelmezett önkormányzat lehet a listában. Az alapértelmezett státusz nem a jelölés után, hanem az újabb bejelentkezéskor lép érvényre.
A listából, a csillagra kattintva törölhet önkormányzatot. Természetesen a törölt önkormányzatot a későbbiekben újra felveheti a listára az ÖNKORMÁNYZAT KERESŐ felületén. Amennyiben a törölni kívánt önkormányzatot korábban kiválasztotta, illetve alapértelmezetté tette, az nem törölhető a listából.

A keresett adatok alapján nem található Önkormányzat

Ugrás a lap tetejére